Juni den bästa månaden 2012

Blir en liten tillbaka blick till den roligaste månaden 2012, Då det var bal, studenten togs, hade en av de bästa utgångarna i mitt liv och Ayia Napa med världens finaste människor. 
 
 
Balen, en dag på Slottet med 2 otroligt fina vänner, inget speciellt mest känslan av att känna sig fin, uppklädd och verkligen känna att detta är en engångsupplevelse. Det hela börjad med att vi gick ut på framsidan för att ta en massa bilder, efter det bjöds det på fördrink, sedan en 3 rätters middag. Efter det blev det dans med en massa underbara människor, alla tjejer i högklackade skor sprang runder barfota i sina långa klänningar och dansade. Precis som det ska vara, vid 23 tiden drog vi oss in till Helsingborg för att ha en bra utgång trodde vi.. men de visade sig att det inte var så mycket folk ute så vi drog oss hemåt  ganska snabbt igen.
 
 
Studenten, vad finns det att säga mer än att detta va de bästa jag varit med om. Vi startade dagen men skumpa och frukost hemma hos Michelle. Sedan drog vi oss mot skolan vilket kanske va ett skämt, men för att "ta förväl" av lärarna och eleverna som man sen skulle se ute på stan. Efter några timmar på skolan drog vi oss till kyrkan där de delades ut stipendier det bjöds på sång och skratt, sen var det dags för själva utsläppet, att veta att släkten står där ute och veta att det är sista dagen man vists i skolan överhuvudtaget må va den bästa känslan jag känt, väl hemma blev det snabbt att fixa till sig innan mina 50 släktingar kom och skulle fira mig, helt underbara personer och helt underbara paketer. Fast de bästa på hela dagen måste ha varit utgången. Vart man än gick fanns människor man kände glada, fulla och kärleksfulla studenter på en och samma plats. Vilken upplevelse, vilken utgång! 
 
 
Ayia Napa, antagligen den bästa party resan jag någonsin kommer vara på, människorna i denna värme och med alkohol i blodet, låt oss säga glada, älskvärda, röda som kräftor. Alla fina vi lärde känna där och som vi fortfarande har kontakten med. Helt galet så bra. 10 dagar fyllda utan ånger, utan bekymer, utan att tänka på vad du gör. Vi levde helt enkelt livet där som man bord göra varje dag här hemma. I sommar blir det att se vad magaluf har att erbjuda, spännande


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0