Fredag härliga fredag

inte för att fredagar skiljer sig mot de andra dagarna då de står jobb på schemat Lördag och Söndag. Cash is king! Min kväll ikväll spenderas hemma hos Emmy med Rebecka, Evelina, Cherie. Kuuuul! och i morgon blir det en utgång med samma gäng! Dock tivoli.... Men de ska väl gå an! 
 
Annars gick jag upp åtta idag för vi skulle iväg o simma, jo men tjena sara lär dig kolla när de öppnar innan, haha så där stod vi på parkeringen 3 timmar innan... Drog oss till center syd istället för att hitta ett par skor som inte fanns. Tråkigt. 
 
Bra o ha en vän som går make up utbildning! 

2013-01-21

Haft en jobbhelg och en filmkväll med madden, och idag träffade jag Emmy för 5 månaders planering i vinter. Kan ju bara  säga VÄÄÄÄRMMEEEE. Tog även en ficka med Cherie och mormor och Emmy, treeeeevligt! . Lite jobb i veckan och antagligen 2 utgångar och tränar på som vanligt,  Liver rullar på som det ska! :D

Tisdag den 15/1

10 dagar kvar till löning, 10 dagar till en trevlig middag och en bra utgång. La ut min balklänning på blocket i förrigår och har fått sålt den nu! för högre pris än vad jag köpte den för Scooooorreee!!! Känner att den inte behöver hänga här hemma och skräpa bättre den får göra en till tjej lycklig. 
 
Vill ta en weekend på Lalalandia...............Ska ni med????!? 
 
Nä dags att mäta mina mått så vi ser om de händer något med träningen!! 
 
 

En kväll hos Liis

Herregud vad kul vi hade igår, datum och hotel är bestämt till Magaluf sommaren 2013, peerrfekt. Sen fyllde vi våra kroppar med lite alkohol, spelade twister och med andra ord. Mycket roligare med med lekar och socialt! 
 
Vaknade upp med världns träningsverk idag, skulle behöva en rullstoll utan att ljuga. fy fan. Men det ska väl kännas att man tränar! 
 

2013-01-12

Hooollaaa amigos! 
 
Varit duktigt och tränat varannan dag sen jag skaffa gymkort, heja mig! Ikväll bjuder det på lite spel och partaj hos Liis, för att planera vår kommande Magaluf resa 2013 med samma gäng som vi va på Ayia Napa med + några till. KUL KUL KUL. De va allt för mig chadå! 
 
mitt fina fake smile längst ner till vänster.. 

2013-01-07

Så idag börjar mitt såkallade nyttiga liv, inget godis och läsk på vardagarna, träning 3-4 ggr i veckan och antagligen något corepass eller något liknande 1-2 ggr i veckan, om jag håller detta så är jag jävligt stolt över mig själv må jag säga!  
 
Förövrigt så har jag bokat en London resa för en billig peng idag med 3 fina tjejer. Även varit och köpt gymkort på fitness 24/7 i Landskrona, Lagat en god måltid till familjen. Ja det är väl det lilla jag åstakommit idag, imorgon står det jobb och träning på schemat.
 
London hösten 2011 ♥

Juni den bästa månaden 2012

Blir en liten tillbaka blick till den roligaste månaden 2012, Då det var bal, studenten togs, hade en av de bästa utgångarna i mitt liv och Ayia Napa med världens finaste människor. 
 
 
Balen, en dag på Slottet med 2 otroligt fina vänner, inget speciellt mest känslan av att känna sig fin, uppklädd och verkligen känna att detta är en engångsupplevelse. Det hela börjad med att vi gick ut på framsidan för att ta en massa bilder, efter det bjöds det på fördrink, sedan en 3 rätters middag. Efter det blev det dans med en massa underbara människor, alla tjejer i högklackade skor sprang runder barfota i sina långa klänningar och dansade. Precis som det ska vara, vid 23 tiden drog vi oss in till Helsingborg för att ha en bra utgång trodde vi.. men de visade sig att det inte var så mycket folk ute så vi drog oss hemåt  ganska snabbt igen.
 
 
Studenten, vad finns det att säga mer än att detta va de bästa jag varit med om. Vi startade dagen men skumpa och frukost hemma hos Michelle. Sedan drog vi oss mot skolan vilket kanske va ett skämt, men för att "ta förväl" av lärarna och eleverna som man sen skulle se ute på stan. Efter några timmar på skolan drog vi oss till kyrkan där de delades ut stipendier det bjöds på sång och skratt, sen var det dags för själva utsläppet, att veta att släkten står där ute och veta att det är sista dagen man vists i skolan överhuvudtaget må va den bästa känslan jag känt, väl hemma blev det snabbt att fixa till sig innan mina 50 släktingar kom och skulle fira mig, helt underbara personer och helt underbara paketer. Fast de bästa på hela dagen måste ha varit utgången. Vart man än gick fanns människor man kände glada, fulla och kärleksfulla studenter på en och samma plats. Vilken upplevelse, vilken utgång! 
 
 
Ayia Napa, antagligen den bästa party resan jag någonsin kommer vara på, människorna i denna värme och med alkohol i blodet, låt oss säga glada, älskvärda, röda som kräftor. Alla fina vi lärde känna där och som vi fortfarande har kontakten med. Helt galet så bra. 10 dagar fyllda utan ånger, utan bekymer, utan att tänka på vad du gör. Vi levde helt enkelt livet där som man bord göra varje dag här hemma. I sommar blir det att se vad magaluf har att erbjuda, spännande

Nytt år, nya tag, nya planer

Efter lite velande fram och tillbaka om att åka som au pair, så har jag idag bestämt mig för att lägga det hela på hyllan, förmodligen kommer jag ångra mig om något år. Men de får jag göra då även fast att jag hade sett och uppleva så sjukt mycket därborta. 

Istället ska jag jobba röven av mig fortsätta spara pengar och resa, först ut blir teneriffa med familjen, efter det blir det förhoppningsvis spanien lite spontat utan att boka biljett hem, så får vi se hur länge jag stannar där. Efter det  blir det jobb några månader innan jag antagligen åker iväg på en bartender utbildning till magaluf där jag tänkt stanna hela sommaren för att verkligen känna på festlivet, och bara ha de bästa och roligaste veckorna i mitt liv! 
 
 
När jag väl kommer hem till hösten ska jag läsa upp mina betyg så att jag kan om jag vill i framtiden hoppa direkt in i skolan igen utan att behöva tänka på det, och fortsätta jobba och tjäna ihop pengar till en backpack resa eller ett volentär arbete. 
 
Jag ska även ta tag i mig själv och börja träna och äta hälsosamare och mer än 2 måltider om dagen, för det håller inte.. 
 
Det kan hända mycket på vägen men så ser i alla fall planerna ut förtillfället.
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0