4 månaders träning done

Idag är det fyra månader sen jag skaffade gymkort, träningen har väl varit upp och ner hela tiden men har försökt vara på gymmet minst 3 ggr i veckan, vilket jag har hållt (om jag ej varit bortrest förstås). Så för exakt 4 månader sen tog jag en före bild och idag tog jag en ny bild. Man ser skillnad men det är en lång bit kvar. Tänkte göra så att jag fottar en ny bild igen efter 4 månader, och ser hur stor skillnad det är från när jag började. de här är kul när man börjar se skillnad får en att vilja träna lite extra.. 
 
tänker lägga upp en bild, där min röv har fått sig ett litet rövlyft, haah det jag fokuserat mest på hittills. men såklart så har jag kört igenom hela kroppen endå. Enjoy! 
som sagt en bra bit kvar, men inte bikiniväder ännu!!! 

6 april

Sitter för tillfället på jobb med en god frappino och avnjuter min rast! 10 dagars arbete kvar av mina 13 heja!

I fredags blev det en spontanare som inte slutade allt för bra va hemma redan 03 igen. Sjukaste jag varit med o då jag inte drack mer än jag brukar, och i vanliga fall om jag dricker förmycket ute brukar man känna på sig om man mår illa men detta bara kom, och jag minns bara visa delar efter det och inget alls från bilresan hem! (Har aldrig någonsin, tappat minnet innan) vet inte om detta bara bara va en dålig fylla eller om någon försökt droga mig och kommer nog aldrig få reda på vilket av det iheller! Håll koll på er dricka!! Men de va kul så länge det vara i alla fall!

Imorgon blir det Malmö med Jackie för lite fika och överlämning av present! Saknat den tjejen!!

RSS 2.0